2011. június 29., szerda

Olsen, Ted: A kelták és a kereszténység - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A kelták és a kereszténységA könyv listaára: 1950 Ft. Leírás:
Európa ősi lakói évszázadokig harciasságukról voltak ismertek, a kereszténység felvétele után pedig szép számmal kerültek ki közülük békeszerető szentek és jámbor hittérítők. A színes képekkel, grafikákkal és térképekkel illusztrált kiadvány a kelták történelmének legkorábbi ismert eseményeivel veszi kezdetét, a Rómát megsarcoló Brennustól Caesar gall háborúin át Britannia római meghódításáig. Áttekinthetjük ősi (pogány) vallásuk fennmaradt forrásait és tárgyi emlékeit, olvashatunk a druidákról és a kereszténység galliai, britanniai megjelenésének időszakáról is. Az ezt követő fejezetekben megtudhatjuk, hogyan terjedt el az új vallás Britannia és az írek lakta Hybernia területén, megismerhetjük a kelták első vértanúit, és olyan neves hittérítőit, mint Szent Patrick, Szent Columba vagy Canterburyi Szent Ágoston, betekinthetünk Írország ősi kolostorainak életébe és a viking támadások korának eseményeibe is. Az utolsó fejezetben a kelta kereszténység elemeinek és a vele kapcsolatos mítoszoknak a továbbéléséről olvashatunk. A kronológiával, név- és tárgymutatóval záródó kiadványban számos érdekesség bemutatásával, olvasmányos formában kerül interpretálásra a téma, így a laikusok számára is érdekes olvasmányt jelenthet. ISBN: 963-9534-12-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 560 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 08:15
. Olsen, Ted: A kelták és a kereszténység - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése