2011. június 26., vasárnap

Mobiltelefon készülék, Samsung GT-C3300 Champ, - Jelenlegi ára: 13 000 Ft


Termékleírás:
Stílusos és ergonomikus kialakítás
Samsung Champ prémium megjelenése első pillantásra szembetűnik. Ha a kezedben tartod, akkor derül fény a mobil képnyelmes, hajlított hátlapjára. Tetszetős megjelenésével és egyszerű használatával a Samsung Champ kiválóan ötvözi a stílust és a praktikumot. Ideális választás azok számára, akik egy sokoldalú, kedvező árú készülékre vágynak.
Multimédiás funkciók széles választéka
Ragadj fülhallgatót, hogy utazás közben is hallgathasd kedvenceidet: a 3, 5 mm - es jack csatlakozóba bármely szabványos fülhallgatót csatlakoztathatsz. A kettős hangszóróval fülhallgató nélkül is tisztán, élethűen csengnek kedvenc dallamaid. A hangminőségre sem lehet panasz, a Sound Alive technológiának köszönhetően akár 3D effekttel hallgathatsz zenét, ami páratlan élményt nyújt. A Samsung Champ beépített FM rádió antennával is rendelkezik, így bárhol hallgathatod kedvenc rádiócsatornádat, akár a hangszórókat használva is.
Széleskörű csatlakozási lehetőségek
A Samsung Champ egyszerű és gyors hozzáférést biztosít 7 népszerű közösségi oldalhoz, így közvetlenül tölthetsz fel képeket a telefonodról, és megoszthatod ismerőseiddel. A Samsung Apps WAP portálról játékokat, csengőhangokat, háttérképeket és egyéb tartalmakat tölthetsz le. Bluetooth 2. 1 és USB 2. 0 segítségével egyszerűen és gyorsan létesíthetsz kapcsolatot mobilod és különböző perifériák között.



Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-24 07:33
. Mobiltelefon készülék, Samsung GT-C3300 Champ, - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése