2012. február 11., szombat

100 éves izzók, szénszálas,wolfram,nem világításra - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A képeken látható hibás szénszálas és még nem spirálozott wolframszálas izzók a képeken látható állapotban. Az izzószálaik szakadtak.
Két, vagy több aukciós tétel egyidejű megvásárlása esetén természetesen nem az egyes tételek postaköltségének összegét számítom fel, hanem az együttes súlyuknak megfelelő díjszabás érvényes és ehhez képest is engedményt adok.
Figyelje többi aukciómat is!
Nézze meg eladásaimról kapott részletes értékeléseimet!
Sikeres licitálást kívánok.
 
Licitálás előtt bátran kérdezzen. Minden kérdésre válaszolok (VATERA szabályokon belül). Ne licitáljon amíg bizonytalan,   ne kockáztasson negatív értékelést!
Személyes átadás-átvétel lehetséges Budapesten pl. a Batthyány, a Flórián téren, vagy a Nyugati pályaudvarnál, esetleg megegyezés esetén más alkalmas helyen. Az átvétel során lehetőség van a termék igény szerinti vizsgálatára, ha ennek eszköz feltételeit a vevő biztosítja. Ha lényeges (nem mondvacsinált) eltérés lenne a termékleírásba foglaltaktól, akkor a vevő elállhat a vételtől, negatív minősítés kockáztatása nélkül. Személyes átvétel esetén ezért utólagos kifogást nem fogadok el.
Bel-óbudai raktáramban hálózati feszültség áll a vevő rendelkezésére a vizsgálathoz.
Postai kézbesítés esetén :
Két, vagy több aukciós tétel egyidejű megvásárlása esetén természetesen nem az egyes tételek postaköltségének összegét számítom fel, hanem az együttes súlyuknak megfelelő díjszabás érvényes és ehhez képest is engedményt adok.
Az átutalás bankszámlámra érkezését a leütést követő négy napon belül várom. Ha ezen az időn belül a vételár és postaköltség nem érkezik meg a számlámra, akkor az árut újraindítom és negatív visszajelzést adok a vevőnek.
Postázás az utalás bankszámlámra érkezését követő három munkanapon belül.
Utánvét kizárt.
Ajánlott, tértivevényes küldeményként, szükség esetén  törékeny jelzéssel  ” nem standard” postacsomag kategóriában, indokolt esetben értéknyilvánítással  postázok. Az esetleg túlkalkulált postai költség különbözetét visszautalom.
Sérülten, törötten érkező csomag POSTAI jegyzőkönyvezése az eladó jelenlétének hiányában a vevő feladata. A jegyzőkönyvezés elmaradásából származó következményekért nem vállalok felelősséget.
Postai szállítás esetén a termékkel kapcsolatos utólagos kifogás  kézhezvétel utáni azonnali jelzését kérem, a kifogás részletezésével. A kifogásolt termék visszaszállítási költsége a vevőt terheli. Az eladó csak a vételárat téríti meg, ha a termék az eladáskori állapotában  érkezik vissza. Ha a kifogás abból ered, hogy a termék számottevően eltér (nem mondvacsinált tartalommal) a termékleírásba foglaltaktól, nem adok negatív visszajelzést.
 
EGYÉB ÁLTALÁNOS KIKÖTÉSEK:
Csere sajnos nem érdekel.
Ötnél kevesebb adásvétellel, negatív vevői minősítéssel, ill. 99% alatti összes minősítéssel rendelkező vevő licitálását csak előzetes jóváhagyásom után fogadom el!! NE KOCKÁZTASSON NEGATÍV ÉRTÉKELÉST!!!
Ha a nyertes az aukció zárását követő 72 órán belül nem kísérli meg a kapcsolatfelvételt velem, ill. megkeresésemre nem válaszol, akkor azt az átvétel megtagadásának tekintem, a terméket újra indítom és negatív visszajelzést adok a vevőnek.
Személyes átadás Budapesten, a Flórián, a Széll Kálmán (Moszkva) téren, vagy a Nyugati P. U. körül lehetséges, de megegyezhetünk más helyben is. Postaköltség: 805. - forint, tértivevényes levélben.
Csomagolás költségét csak akkor számítom fel,   ha postai rendszeresítésű csomagolóanyagot veszek igénybe. Ezt a várható költséget a terméklapon feltüntetem.
 
A csomag/levél kezelésért díjat kizárólag akkor számítok fel, ha postai rendszeresítésű csomagolóeszközben szállítok. Erről a terméklapon adok tájékoztatást.
 


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-20 13:00
. 100 éves izzók, szénszálas,wolfram,nem világításra - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése