2011. december 26., hétfő

Rutilkvarc gyűrű, 925-ös jelzésű ezüst foglalatban - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

925-ös fémjelzésű ezüst gyűrű, valódi gyógyító rutilkvarc féldrágakővel.
Igazán csodás, finom kidolgozású, klasszikus darab.
Mérete: 9-es, belső átmérője: 19 mm.
A rutilkvarc egy erős kő, amelyet már sok ezer évvel ezelőtt az igazság és a védelem köveként tiszteltek. A rutilkvarc több spirituális fejlődést, egészséget, harmóniát és életerőt ajándékoz. A rutilkvarc védelmi tulajdonságai megóvnak a haragos erőktől, hazugságtól és igazságtalanságtól.
A rutilkvarc reményt és új látomásokat közvetít. Új ötleteket és élettervet hoz. Hangulatjavító és antidepresszáns, oldja a szorongást és az elnyomott félelmeket. Segít szexuális problémáknál is.
Hozzárendelhető
Csakra: Napfonat-csakra
Nyugati csillagjegy : Bika, Ikrek
Kínai csillagjegy: Kígyó, Ló
Elem : föld, (némi levegő)
Tulajdonság
Szín : sárga, vörös, barnától a feketéig, átlátszó, áttetsző
Mohs-keménység : 6-6, 5
Ásványtanilag: rutilszálak a kvarcban
Előfordulás : Svájc, Olaszország, Norvégia, USA, Mexikó, Brazília, Ausztrália, stb.
Beszerezhetőség: nehézkes
Sajátosság :
JELLEGZETESSÉGEI : Hatékonyan egyesíti az energiát, rezgései nagyon hatásosan gyógyítanak. Tisztítja, és energiával tölti fel az aurát. Kiszűri a negatív energiát, védelmet nyújt az asztrális támadás ellen.
Javallat:
Szellemi, vagy spirituális szinten : határtalanság
Lelki, vagy tudati területen : megszabadít a szorongástól, a határtalanság és a szabadság érzését közvetíti, kiváló ellenszere a depressziónak.
Mentálisan : segít újratervezni az életünket és bizakodással nézni a jövő elébe
Testi, szervi: az idegekből, izmokból, a vérből és a belekből magába szívja a higanyt. Használatos allergia, asztma, légzési és szívbántalmakra.
GYÓGYHATÁS: A rutilkvarc életereje hasznos a krónikus betegségekre, az impotenciára és a meddőségre. Kiegyensúlyozza a pajzsmirigyműködés, elűzi a parazitákat. Erősíti a légutakat, segít mandulagyulladáskor, jó asztma, bronchititis ellen, köhögéskor, szénanátha ellen. Hatásos a tüdő betegségeinek esetén, gyorsabban múlik a középfülgyulladás, jó hatással van a gyomor és a bél területére is ( teltségérzetből eredő felfúvódás, bélgyulladás, bélgörcs, büfögés, gyomorégés, gyomorgörcs) . A hólyag és a vese területén hat a kőképződésre. Ízületeknél is megmutatkozik hatása: a váll, nyak feszülésénél, egyenessé teszi a tartást..
A rutilkvarc segítségével felismerhetjük, és újra felfedezhetjük valódi énünket. Segít látnoki képességeink felfedezésében.
ALKALMAZÁS : nyakon a pajzsmirigyre hat, szíven a csecsemőmirigyre, a napfonatcsakrán az energiára, a fülön az egyensúlyra és az összhangra; átsimítva vele az aurát eltávolítja a negativitást.
 


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 19:34
. Rutilkvarc gyűrű, 925-ös jelzésű ezüst foglalatban - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése